ΛΕΒΗΤΕΣ

Επώνυμα προϊόντα υπερσύγχρονων τεχνολογιών

Η επιχείρηση Κέντρο Θέρμανσης Ιωάννης Καλιώρας στα Τρίκαλα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για λέβητες ξύλου και Pellet με επώνυμα προϊόντα υπερσύγχρονων τεχνολογιών και υψηλών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, για να σας προσφέρουμε κορυφαίες συσκευές που θα κρατήσουν το σπίτι σας ζεστό ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, χάρη στις υψηλές αποδόσεις και την μεγάλη αυτονομία τους.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουμε λέβητες:

GRUPPO FERROLI

 

Οι WFL διαθέτουν ρυθμιστή θερμοκρασίας και ρυθμιστή ροής καυσαερίων, ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζονται αυτόματα στη θερμοκρασία του λέβητα, ανάλογα με τα επιθυμητά όρια που τους έχετε θέσει. Επιπλέον, ρυθμίζουν την είσοδο του αέρα, μεγιστοποιώντας την ποιότητα καύσης. Τέλος, χάρη στη σωστή ρύθμιση ροής καυσαερίων καταφέρνουν υψηλή εξοικονόμηση καυσίμων, μέγιστη εναλλαγή θερμότητας, όπως επίσης και χαμηλές εκπομπές.

WFL3
WFL 4
WFL 5
WFL6
WFL7

Τεχνικά χαρακτηριστικά λέβητα Pellet Ferroli

  • Χυτοσίδηρος λέβητας στερεού καυσίμου υψηλής απόδοσης GG20 (EN-GJL200), κατάλληλος για καύση ξύλου, κοκ ή Pellet.
  • Χρήση Pellet με τοποθέτηση της πόρτας του καυστήρα και του καυστήρα Pellet, mikro P.
  • Αποδοτικότητα κατηγορίας, κατά 3EN303-5.
  • Απόδοση μέχρι 81% του καύσιμου ξύλου χάρη στην ευρεία επιφάνεια εναλλακτών στα χυτοσιδηρά τμήματα.  Ευρύχωρος θάλαμος καύσης μέχρι και 128dm3 που επιτρέπει την καύση μεγάλων τεμαχίων ξύλου.
  • Ρυθμιστής ροής καυσαερίων στην έξοδο του καπναγωγού.
  • Σταχτοδοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι με εύκολη εμπρόσθια πρόσβαση.
  • Ρυθμιστικός θερμοστάτης στο στάνταρ εξοπλισμό.
  • Παροχή συσκευής ασφαλείας κατά της υπερθέρμανσης.

Λέβητας Thalia Plus

Λέβητας Pellet THALIA PLUS 8-60KW

 

Οι λέβητες Thalia Plus διαθέτουν αθόρυβη και οικονομική λειτουργία με τέλεια καύση, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν ομοιόμορφη ζέστη σε ολόκληρη την κατοικία. Είναι εξοπλισμένοι με όλα τα αναγκαία υδραυλικά, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα ασφαλείας, καθώς επίσης προσφέρουν ισχυρή θερμομόνωση, μεγάλη αποθήκη καυσίμων, και βαρέως τύπου καλύμματα για μηδενισμό των απωλειών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά λέβητα Pellet Thalia Plus

 

Λέβητες MyTherm WA – WL

Οι λέβητες WL - WA είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν υψηλή θέρμανση χώρων χάρη στην σύγχρονη σχεδίασή τους και τον μεγάλο θάλαμο καύσης που διαθέτουν. Προσφέρουν υψηλή απόδοση, οικονομία καυσίμου και φιλική λειτουργία ως προς το περιβάλλον. Επιπλέον, παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής καυσίμου, καθώς είναι κατάλληλοι για στερεά καύσιμα όπως ξύλο pellet, βιομάζα, πετρέλαιο ή αέριο. Τέλος, διαθέτουν ανυψωμένη πόρτα η οποία διευκολύνει την πρόσβαση στον χώρο καύσης, κάνοντας έτσι πιο γρήγορη τη διαδικασία του service.

Τεχνικά χαρακτηριστικά λέβητα Pellet WA - WL

 

Καυστήρες Pellet

Επιπλέον, διαθέτουμε καυστήρες Pellet που είναι σχεδιασμένοι ώστε να θερμαίνουν κάθε χώρο, προσφέροντας ποιοτική καύση κορυφαίων προδιαγραφών.